|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Öznur Özge ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Öznur Özge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2021 Saat 10:12 |
Selamlar dr bey oğlum kreşe başladığından beri 2 aydır hep öksürüyordu. En son dr gittik. Klamer ve bricianly verdi. Tekrar öksürük başlayınca özel hastaneye gittik . Klamer tekrar ventolin pulmicirt ve alerji ilaçları verdi. Tam düzeldi derken tekrar hastanelik olduk bu sefer novosef 10 igne ve macrol ve alerji ilaçları verdi. Crp 79 wbc 20. Röntgende çekildi. Ben bunların hiçbirini vermek istemedim . Eşim çocuk hasta diye bana kızıp verdi bunları. Neyapalim hocam. Oglum hiç bu kadar çok ilaç kullanmamisti. Özel hastane kontrol için tekrar Röntgen deyince kızıp çıktım ordam
|
|
![]() |
|
Öznur Özge ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Öznur Özge
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr ciğerleri yapis yapis dedi. Dinleyince ciğerleri dolmuş diyorlardı. Ve öksürük var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Öznur Özge
Hocam akciğer röntgeni den aldığı doz fazlamidir. Çok üzülüyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119009 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Dunku cevaplari okuyun..
2- Sahtekarligin 3 Safhasi yazimi da Forum'un ilk sayfasindan okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|