Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - denize somak ne kadar sakıncalı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudenize somak ne kadar sakıncalı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Konu: denize somak ne kadar sakıncalı...
    Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 11:03
5.5 aylık oldu oğlum bu hafta snu denize gitmek istiyoruz. ilk olacak çok heyecan verici
herşey tam takır hazır botu simidi vss... ama doktorumuz bu sene denize girmeyin dedi.
deli oldum nasıl, geçen sene daha 1 aylık bebeği denize sokanları görmüştük.
anlam veremiyorum doğrusu...
aranızda bu durumları yaşayan vardır mutlaka, siz neler yaptınız.
kendinizi mi, yoksa doktorunumuz mu dinlediniz...?
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 11:27
Wallaha arkadaşım bencede henüz erken ama şöyle deniz çok faydalı olsada girerken biz bile bu sıcak havalara rağmen titriyoruz,heleki çocuklarımız...Bana sorarsan zaten denizle ilgili tüm alışverişini yapmışsınız,havuzda aldıysan gölge bir yerde doldur havuzuna deniz suyu,biraz o soğukluğu gidip ılınınca oturt bebeğini içine,gene tuzlu suyun faydasını ve eğlencesini alır o...Geçen sene benim kızım 9 aylıkken gittik bizde denize,ben sokmayı düşünmüyordum ama annemler aaaa bişey olmaz biz sizi 1-2 aylıktınız soktuk diyince,soktum bende denize,gel görki 1 gün sonra o saate kadar hiç ateşlenmemiş kızım,39 derece ateşle tanıştı Confused Dr.gittik orta kulak iltihabı olmuş..ya denk geldi oldu yada denize girdiye yordum tabii ben...hem suçluluk duygusu,hem hastalıktı derken tatilde burnumuzdan geldi....
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 12:15
biz oğlumuzu 5,5 aylıkken denize soktuk allaha şükür birşey olmadı. Doktorumuz söylemişti zaten denize  götürün diye. Tuzlu su iyi de geldi isilikleri iyileşmişti. Şu anda 16 aylık geçenlerde yine denize gittik bizden önce atladı suyaLOLözlemiş bebeğim...Sizin doktorunuz niye öyle bir şey dedi sorman lazım nedenlerini. Bana göre denizden zarar gelmez Dora'yı temiz bildiğimiz yerde sokuyoruz  bir de 11:00-16:00 saatlerine dikkat ediyoruz o kadar... 

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 12:40
canım benim kızım kırkı çıktıktan sonra soktum denize bi zararı olmadaı yararıda suyu çok seviyor denize gittigimizde yadırgamıyor benliklerine işliyor herşey hemen hatırlıyor ama tek tavsiyem güneşten çok iyi koru canım ben 4.30  6arası denize giriyordum kızımla ama çok eglenceli oluyor bi görsen öyle tatlılar kiLOLLOLLOL
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 12:46
4. aydan sonra denize girebilir bebekler diye biliyorum ben canım ama çok korumalı olmalı tabi ki. Smile
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 12:51
duygu kızz onlar hep laf LOLLOLLOL
ben kırkı çıktı soktum denize hiç zararı olmuyo vallaLOLLOL 
bide görsen öyle güzel oynuyo ki kafayı tutamazdı suyla oynayacam diye bayılırdıLOLLOL
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 506
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 12:51
canım geçen yıl da arda 3-4 aylıktı gitmeye niyetlendiğimizde , doktorumuz durun hele çock çok küçük gele bi kendini toplasın demişti, arda yaşıtlarına göre biraz kilosu az ve minyon yapılı bi bebek..sarsılacağını düşünmüştü sanıyorum doktoru.
gelecek ay tatile gittiğimizde ben de artık girdiricem denize inşallah, 1 yaşında artık daha rahat olur ama güneş ve rüzgardan korumak lazım , bir de irme nin dediği gibi belki burun kulak vs gibi yerlere su kaçırmamaya da özen gösterilebilir.
Yukarı Dön
gülşen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 145
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 12:52
         Canım bende büyük kızımı çok erken sokmuştum. Hatat orada kırkı yeni çıkmış  bir bebekde vardı. onu sokmuşlardı. hiçbir sorun yaşamadık. Sen tedbirini al gerisi Allah a kalmış.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.