|
Lösemi olabilir mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Azranilyaman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Azranilyaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2023 Saat 11:05 |
Hocam merhaba,
61 yaşında erkek. Fenalaşma ve aşırı terleme sonucu hastaneye götürdük. Bu tahliller yapıldı. Doktor lösemi olabilir dedi. Çok korktuk, size çok güveniyorum, hemen size gönderdim. Cevabınızı bekliyoruz. Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lösemi ile en ufak bir alakası YOK!
Enfeksiyöz Mononükleoz geçiriyor. Viral bir hastalık olup, bir tedavisi yoktur, 1 hafta kadar ateş yapar ve kendiliğinden iyileşir. Genellikle, tek bademcik büyük olup, üzerinde beyaz ifrazat olur.
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusura bakmayın araya giriyorum wbc 39 olduğunu görünce sormak istedim. Wbc değeri bakteriyel olunca yükseliyor diye biliyordum. Burada hem wbc hem mon yüksek. E. M de yükseliş yapar mı wbc değerinde ya da hem e. M hem bakteriyel mi düşünmeliyiz böyle bir tablo olduğunda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
MON% yüksek olduğunda, WBC değeride yükseliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|