Merhaba Kadir Bey kızım 5 yaş 11 aylık,
10 gün önce nezle oldu.Sadece izotonik alıp şırınga ile çekerek burnuna damlattım bolca başka bir ilaç kullanmadım.Şükür iyileşti gibi sabahları biraz ses çatallaşıyor balgam oluyor.Ama sormak istediğim geceleri horluyor burnu temiz ama burun arkası dolu gibi konuşması da öyle tam anlamıyla nasıl geçer burun arkası kurudu mu acaba,düzelir mi? geniz eti de büyük,kulaklarda da sıvı birikimi var doğduğundan beri hiç düzelmedi ama ameliyatlık değil demişti dr. bir ilaç kullanmadım.Kulak ağrısı yok ama iliadin kullansam mı burun etlerini küçültür mü? burun arkasını nasıl temizlerim yada horlama neden olur :(( çok üzülüyorum rahat uyuyamıyor çünkü.alerji şurubu deloday ve nasonex kullansam mı? 10 gün çocuk dr. vermişti. Gripliyken vermiyorsunuz bu ilaçları biliyorum ama şu an geçti.Hastanemiz 6 yaşını g eçince cildiye dr. alerji testi yapıyor deriden1-2 ay kaldı alerji testini o zaman yaptırabileceğiz. Total İge 111 çıktı .burun akıntısı da oluyor sık sık alerji olabilir dendi.Kadir Bey ayrıca ,dişlerini çok gıcırdatıyor ve sıkıyor 2.kere oldu dolgusu düşüyor,salyasıda akıyor buda alerji belirtisi olabilir diye okudum internette . diş köklerinde apse oluyor diş hekimide diş sıkmasına bağladı apselerin nedenini.
Teşekkür ederim.
Düzenleyen keskine - 22 Ara 2013 Saat 23:28