Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İlaç zehirlenmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİlaç zehirlenmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
arascan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı arascan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İlaç zehirlenmesi
    Gönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 11:51
Hocam, 4,5 yaşındaki 15 kg ağırlığında olan oğlum 3 gün önce 250'lik olandan yarım şişe (yaklaşık 50 ml) macrol antibiyotik içti. Durumu fark eder etmez önce kusturmaya çalıştım kusturamayınca da acile götürdüm. Orada doktor evvela zehir hattı gibi bir yere telefon açtı sonra da onların direktifleri doğrultusunda aktif karbon dedikleri kömür gibi bir şey içirdiler çocuğa. Mide yıkama olmadı. Gece de durumu takip edip sabah eve gönderdiler. Çocukta bir sıkıntı yok ama uzun vadede bir sorun olur mu, yapılanlar doğru muydu size de bir sormak istedim.

Teşekkürler.
Her Şey Senin İçin...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118768
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 18:10
Palavra!!!  Degil 1 sise, 2 sise bile icse, hicbir sey olmaz.. Olsa-olsa alt tarafi ishal olur.
Ugrasmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.