|
Birkaç soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sarenin Annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sarenin Annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 12:01 |
Hocam 31 aylık bir kızım var ..3.200 gram 50 cm doğdu .En son kontrolde 1 ay önce 12 buçuk kilo 91 cm di.Çok iştahlı bir çocuk değil.Sizce gelişimi nasıl önerileriniz nedir ?
Bir de bu gece uykuya dalarken sıçrama oldu biraz tedirgin oldum daha önce görmemiştim Daha ufakken uykuya dalma esnasında ilk uyku anında el ve ayaklarında hafif hareketler oluyordu şuan arada oluyor ama çokça hissetmiyorum.Çok hareketli ,1 dk yerinde duramayan bir çocuk,gayet konuşup kendini ifade ediyor ,kalabalığı seven , çocuklarla oynuyan bir kız.Çocuk doktoruna video kaydı yapıp gösterdim herhangi epileptik durum görünmüyor dedi ama yinede ara ara olunca içimde bir huzursuzluk oluyor .Sizce doktora göstermeli miyim ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelismesini; Boy-kilo cetvelinden takip edin.
Epilepsi ile HIC alakasi YOK... Her cocukta olan bir durum, hatta asiri yorgun olduklarindan, eriskinlerde bile olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|