|
kizarik kabartı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ilkbahar91 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2023 Saat 20:35 |
Hocam merhabalar. Oğlum 6 yasinda. kollarinda ve bacaklarinda atopik dermatit var. Yanaklari da minicik puturcukludur.Ancak ilk kez yanaklarinda boyle kabartili kızarıklık olustu.kizariklik Kabariklik 2,3 saat suruyor. O yanagi geciyor bir iki saat sonra diger yanagi kizariyor kizarikligin icinde bir iki kabariklik olusuyor. Bu nedir hocam. Ne yapmam gerek.Bu kizariklik geziyor yüzünü dünden beri. Cok terledigi icin yikadim nemlendirici sürdüm ancak sabahtan beri bir sag yanagi bir sol yanagi ve kulakları kizariyor kabariyor. Aksama da kollarinda ellerinda basladi. Dun aksam da ayak bilekleri kirmizi ve kabarikti. Normalde yedigi bir besin alerjisi var mi bilmiyorum herseyi yer. Dün yer fistigini cok yedigini soyledi. Fistik sebebiyle bu haldeyse bir gun boyunca bu etkiler devam eder mi. Acil e gitmeli miyim hocam napmaliyim Düzenleyen Ilkbahar91 - 02 Nis 2023 Saat 21:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik Urtiker.
Iyilesene kadar gunde 1 olcek Zyrtec (veya Allerset surup) verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|