|
Mide bulantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2022 Saat 17:53 |
Yüz bin kere anlatıldı. Bu yaşlarda, henüz yeterli antikorlar (bağışıklık maddeleri) olmadığı için, mikroplarla
lenfatik sistem mücadele eder. Geniz eti ve bademcikler de, en önemli lenfatik organlardır ve bu yaşlarda HER çocukta büyüktürler. Alınmaları da asla gerekmez. Gerisini ilk sayfadaki yazarlar kısmındaki makalelerimden ve Forumdaki eski cevaplardan okuyun. |
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi günler
Sizi bir konuyla rahatsız ediyorum Oğlum 31 temmuz 2018 doğumlu 106 cm 20 kilo Hocam daha inceden de bahsettim gibi oğlum da geniz eti var ve bademcikleri çok büyük geçtimiz kış kreşe gitti için çok hastalıklı geçti Hocam benim size sorum şu Hocam oğlum böle otururken ağzı kapalı ya da açık fark etmiyor nefes alır verirken sanki içeri de balgam varmış gibi ama balgam da yok geniz eti bu şekilde ses yapmaya sebep olabilir mi ki gürültülü bir ses geliyor herkes farketmis ama ciğerlerinden yakın zaman da film çekilmişti temiz çıkmıştı uyurken de horlamasi oldukça fazla Sanki kapı gicirdamasi gibi ama daha kalın bir ses ne yapacağımı şaşırmış durumdayım daha çok ağız kapalıyken oluyor ne yapsam bilemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ŞU andaki şikayeti sadece kusma ise, sakın bir ilaç vermeyin, sakın elletmeyin.
|
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam oğlum 31 temmuz 2018 doğumlu
dün akşam ve gece kustu akşam üstü de i shal başladı bir şey kullanmama gerek var ? mı şu icirmeye çalışıyorum ama ağzına bir şey sürmüyor
Hocam bisi daha sormak istiyorum bir düğüne katılmıştık cuma akşamı yeğenim ertesi gün şiddetli bir şekilde kusmus çok kusunca ablam hastane götürmüşler sadece mide bulantısı kusma vardı 1 gün sonra bir araya geldi şimdi 9 kişi aynı şekilde kusma ishal bir kaç kişi de ateş basagrisi Hocam 1 gün de 9 kişiye bulaşır mı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yaşı kaç?
ŞU andaki şikayeti sadece kusma ise, sakın bir ilaç vermeyin, sakın elletmeyin. Bademcikler, ağız açıldığında öne doğru gelirler. Normalde ağız kapandığında öyle resimdeki gibi durmazlar. Eğer yaşı 4-6 yaş aralığında ise, bu yaşta her çocukta büyüktürlar ve alınmaları da gerekmez. Sakın o sahtekara inanmayın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam oğlumun bademcikleri çok fazla büyük doktor bademcikleri kabarmış dedi
Sürekli gezinden konuşuyor Gece uyurken de çok fazla horluyor ve terleme var baş boyun kısmında Burnu tikali bir ara gitti tekrar yine başladı Doktor geniz eti bademcik ameliyat olması şart dedi Ama ben yaptırmak istemiyorum ama bademciklerin bu şekilde büyük olması beni çok korkutuyor şuan zaten kusuyor napmam lazım hocam beni yonlendirirseni çok sevinirim Şimdi resim aticam hocam bakarsanız sevinirim Kusma var ama ishal daha olmadı hocam Hocam dün akşam kusmasindan beri halsizligi çok fazla sadece yatiyor Herhangi bir müdahale de bulunmama gerek var mı ? Tekrardan doktora götüreyim mi ne yapmalıyım daha çok kötüler diye korkuyorum? Attığım resim de bademcikleri çok büyük dün akşam muane eden doktor çok fazla büyük dedi ama ben ameliyat ettirmek istemiyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
??????????? Soru ne?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|