|
Kan tahlili Asiri Terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canberkk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2024 Saat 18:41 |
Merhaba hocam kizim uc yasinda. size bu kan tahlilini atmistim.4 aralikta yapildi sabahlari burnu tikali uyaniyor 3 gundur yesil sumuk cikiyor burnunu temizledigimizde sabah. Ama iki gundur asiri terliyor okuldan uyardilar cok anormal terliyor 3 saatte iki kez ustunu degistirdik diye. 15 ekimden beri neredeyse surekli hasta iyilesiyor sonra yine burunlar tikaniyor ates yok. Ama asiri terliyor saclari bile islaniyor. Kan tahlilinide ekliylrum doktoru ates yoksa sorun yok dedi. okuldaki ilk yili bu arada. Evde bir bucuk yasinda birde oglumuz var ama o hasta olmuyor bukadar.
Bu asiri terleme neden olabilir?pltside biraz dusmus |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ref-Range" diye belirtilen 'değer aralıkları' YANLIŞ!! Erişkin 'değer aralıkları' verilmiş
3 yaşa göre: değerler normal. D vitamini düşük olanlarda aşırı terleme olur. D vitamin ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
|
canberkk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini 67 cikti hocam kan degerlerinide gordunuz neden olabilir bu terleme, gece uyurkendr cok terliyor, aksamustude cok terliyor, okulda mesela butun cocuklar normal ben alirken saclari islak oluyor ustunu degistiriyorlar , 2-3 hafta oncesine kadar hoyle bir sorun yoktu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamin seviyesi yeterli. Her sene 1 ampul Dvit3 içmesi yeterli olur.
Bunlardan sonra hala terleme olursa, yapısal demektir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ara 2024 Saat 17:35 |
|
![]() |
|
Sorunlu bir durum belirtmez yani dogru mu anladim hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sorunlu durumları ayıkladık!
|
|
![]() |
|
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
Hocam d vitamini eksikliği sadece gece terlemesi için mi benim kızım gündüz hiç terlemez gece son 5 aydır terliyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir. Sebeplerden biridir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|