Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Orta kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Orta kulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Uzgün Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uzgün Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Orta kulak
    Gönderim Zamanı: 25 Oca 2019 Saat 01:40
Hocam merhabar size yalvariyorum bana kizima yardim edin nolur allah rizasi icin benim kizim 3yasinda 10aylikken orta kulak iltabina yakalandi antibiyotik kullandik gecti bu kis gene tekrarladi 5ayda 4kez kulak iltabi oldu igneler antibiyotikler yavrum mahfoldu bagisiklik coktu tamamen eve kapattik kendimizi piskolojimiz cok bozuk bugun gene goturdum kulagindan iltap geldi akkti kulagi zar muhtemelen delinmis dedi doktor gene antibiyotik verdi eger tekrarlarsa tup takalim dedi napmam gerek bana yardim edinCry
Basket
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118404
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2019 Saat 03:53
Sahtekar; sonuca yaklasmis…… 
Hicbir ise yaramayan, cuvallar dolusu ilaclarla sizi baktirip, sonunda ameliyata razi olur hale gelmek uzeresiniz… 
Bu konuyu biraz, "Forum" kismindaki soru-cevaplardan okuyun.. Bilhassa son 3 gunde yazdigim cevaplari ve 
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi cok iyi okuyun ve ogrenin, bunlarin nasil sahtekar olduklarini.. 
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin.. Yapacaginiz isler o kadar basit ve kolay ki, siz bile inanamiyacaksiniz. 
Yukarı Dön
Uzgün Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uzgün Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2019 Saat 16:31
Hocam suan kizimin kulaginda vicik vicik iltap var ben onu temizliyorum duymasindada bir problem yok ilac suan kullanmiyorum ama cok korkuyorum bisey olcak diye napa bilirim dogal yontemlere basvurdum 
Basket
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118404
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2019 Saat 19:05
SAKIN, kulagina bir sey damlatmayin, sadece gelen ifrazati, nemli bir bez, veya kagit parcasi ile yemizleyin. 
Mutlaka Iliadin damla anlattigim gibi kullanin.. yaninda Bactrim surup,gunde; 2x1 olcek 5 gun verin. 
SAKIN; baska ilac kullanmayin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.