|
Gaviscon infant kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Queen. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2019 Saat 01:29 |
Merhaba hocam, kızım 32 günlük kusmaları için motilium ise yaramayınca bu ilaç verildi. Prospektüste su ile karıştırılsın yazıyor ama ben anne sütüyle karıştırmak istiyorum. Bir zararı olur mu? Bu bebek her türlü midede süt bulunduruyor zaten diye düşünüyorum. Teşekkürler saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meslek hayatim boyunca, hicbir zaman boyle bir ilaca ihtiyaci duymadim.. Siz hele su isi bana bastan bir anlatin... ZIRA, burnuma fena halde pis kokular geliyor….. Dogum suresi (kac aylik dogdu)? Kac kilo dogdu? Su anda kac kilo? Anne sutundan baska bir sey yiyormu?? Kusma sekli nasil? Eksi-eksi mi, taze sut seklindemi?? Kakasinin gunluk sayisi ve sekli?? Gunde kac defa kusuyor? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2019 Saat 03:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|