|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 18:50 |
hocam kızımın 3.ay kalça ultrasonunda sağ kalça tip2c-2d sol kalça tip 2a çıkmıştı.
sonuçları size göndermiştim. sağda astetabulumun kapsama oranı %35 ve astebular çatıda hafif yuvarlaklaşma yazıyordu. 1 ay aparat kullandıktan sonra sol kalça tip1 sağ kalça 2a çıktı ve yine femur başı kapsanma oranı %50 nin altında yazıyor. açıları düzeliyor ama bu kapsama dediği şey nedir? kapsama oranı çok düşük değil mi hocam? düzelecek mi bundan korkuyorum. bu kemik başı kapsanmıyorsa çıkma ihtimali var mı? çok korkuyorum hocam. ne kadar sürer bu durum. kızım normal bebeklerin durumuna dönecek mi? yürüyüşü bozuk falan olur mu? hocam lütfen beni aydınlatın herkes birşey söylüyor. şimdiden teşekkürler
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Istanbula GIDIN, Dr.Burhan Uslu'yu bulun. Oralarda bu isler olmuyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|