|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sueda nesibe 0146
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Flor-jel hakkındaGönderim Zamanı: 18 Eyl 2014 Saat 11:00 |
|
Merhaba hocam. Dün 2007 doğumlu oğlumun okul toplantısına gittim. Burada öğretmenimiz bize çocuklarımıza bizim isteğimiz durumunda flor-jel uygulamasını yapacaklarını söyledi. Kabul edip etmediğimize dair bize bir kağıt imzallattırdı. İçerğinde flor-jelin çocukların hem alt hem de üst dişlerine fırçalamak suretiyle sağlık çalışanları tarafından sınıfta uygulanacağını ve bu uygulamadan sonra ise ilk yarım saat içerisinde öğrencinin hiç bir şekilde ağzına su bile almaması gerektiği yazıyordu. Ayrıca hocam bu uygulamanın çocukların diş sağlığı için çok önemli olduğu yazıyordu. Hocam engin fikirlerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim. Bu uygulamayı yaptırmak gerekir mi. Çok teşekkür ederim.
|
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2014 Saat 06:34 |
|
Kac paraya yapacaklar???
Bu islemin ne siklikla tekrari gerekirmis??? Hele bu 2 sualin cevabini versinler, gorursunuz, hanyayi konyayi... Benim en son bildigim, diseler Fluor tatbiki; dis basina:75TL idi.. Ve, 6 ayda bir tekrarlanmasi gerekiyordu... YADA; tam sahtekarlar, Fluor-Jeli diye dis macunu surup, bir dalavera yapacaklar... Ayricada, hani Fluor Cok zararli idi???? Nasil oldu da hidayete erdiler???? Siz Almanya veya Isvicre den, Zymafluor getirtin... Dikkat edin, D vitaminlisinden OLMASIN... |
|
![]() |
|
ayemel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2014 Saat 11:40 |
|
Hocam Zymafluor ile ilgili arkadaşım doktora bu konudan bahsetmiş.
Sürekli flor alımının zararları olduğunu, tavsiye etmediklerini söylemiş. Flordan ziyade diş fırçalamalarını ve şekerden uzak durmalarını anlatmış. Pek dikkate almadım ama cvbını size iletmek istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 08:42 |
|
Tabiiki tavsiye etmezler, zira en ucuz ve en etkili yontem budur... O namussuza bir soyleyin bakalim, burada (Amerika'da) Fluor icme sularina ilave ediliyor, Turkiye'de o kadar gelistiginde ne yapacaklar acaba???. Eski maillere bir goz atin.. Bu namussuzlarin butun derdi, sizlerden daha fazla para tirtiklamak.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|