|
Bronkopnömoni teşhisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
İpekcic
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bronkopnömoni teşhisiGönderim Zamanı: 30 Oca 2024 Saat 17:22 |
|
Değerli hocam merhaba |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2024 Saat 21:09 |
|
SAKIN Turk doktorlarina inanmayin!!
Bu assagilik sahtekarlar, dune kadar HER oksurene; Astim diyorlardi, ve ASLA Grip teshis etmiyorlardi!! Onca hakaretlerimden sonra nasil oldu ise; "metaforfoza" ugradilar ve sekil egistirdiler! Simdi hic Astim teshisi koymuyorlar, daha karli olan; her oksurene, (gene asla grip demiyorlar) Zaturre deme sahtekarligini yapiyorlar! Rontgen; piril piril! Zaturre ile en ufak bir alakasi YOK! SAKIN verdigi ilaclarin HICBIRINI kullanmayin ve sadece benim anlattiklarimi uygulayin/. Kulak agrisi YOK ISE; sakin kulak icin uydurduklarina da inanmayin. SAKIN kulagi agriyan bir cocuga; Iliadin harici hicbir ilac/antibiyotik kuallanmayin. Zaten kulak hadisesi olsa, siddetli kulak agrisi olurdu! Turk doktorlara INANMAYIN!!! |
|
![]() |
|
İpekcic
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2024 Saat 22:30 |
|
Çok teşekkür ederim hocam. Sizi okudukça benimde hiçbirine güvenim kalmadı. Yarın
kan testide yaptırmayı düşünüyorum ama renginde oluşan solukluk ve halsizlik hali uzun süren grip sonrası normal mi ? Şu an öksürük yada burun akıntısı kalmadı. Sadece çok koşamıyor, yoruluyor. Ve bir anne olarak korkuyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2024 Saat 00:13 |
|
Bildigin Grip! 2-3 hafta surecek.
Zaturre olsa; degil kosmak, ayakta duracak hali olmazdi!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|