|
Alerji mi , Dis mi , nezle mi anlav veremedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eymenyagiz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eymenyagiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2018 Saat 13:15 |
Merhaba degerli hocam oglumun rahatsizligini arastirirken sizi kesfettim ve yazilarinizi okumaya basladim ve oglum durmusken direkt size sormak istedim.8 gun once yuzunde ve ensesinde cikan pul pul minik kabarikliklar seklinde kizarmalar nedeniyle bir cocuk dr una gittik kan tahlili yapildi bisey cikmadi dendi kuruluktan denildi ve sebamed kullanmaya basladik.3 gun kadar oncede yuksek ates, sizlanma ayni gun icinde 2 kabiz 4 sulu kaka nedeniyle acile gittik idrar ve gaita tahlili yapildi sonuclar temiz denildi.bogazinda kizariklik nedeniyle bogaz enfeksiyonu dediler ve calpol ile dolven birde bagirsak duzenleyici toz probiyotik verildi. 1 gun kullanmada ates dustu fakat sizlanmasi devam ediyor o yuzden hala ilaclari kullaniyorum .yuzundeki kizarmalar sonuyor gibiydi ilaclardan snra daha artti.ve burun akintisi basladi bazende tikaniyor.ara ara kuru oksurme var ve hapsurma oluyor. gozunde ara ara yasarma oluyor.kakasi da sumuksu ve hafif sulu bazen acik yesil bazen sari.agiz suyu ve dis kasintisida 3 aylikken baslamisti bu ara artti.bu yasadiklarimizin birbiriyle baglantisi var mi bilmiyorum ek gidayada yavas yavas baslamistik. hocam tahlil sonuclarinin bir kismini yaziyorum bizi bilgilendirirseniz cok cok sevinirim. nasil bir yol izlemeliyiz ? Biyokimya. Glikoz 100 cg/L Ure 8.1 cg/L. * bilirubin total 0.31 cg/L Bilirubin direkt 0.09 Alt 22 Ast 45 Kreatin kinaz 108 Sodyum 136 Potasyum 4,5 Klor 107 Kalsiyum 10,3 Hemogram. Lökosit 9.5 Eritrosit 4,6. * Hemoglobin 10.8 Hematokrit 32.2 Trombosit 436. * Mcv 71. * Mch 23.7. * Mchc33.5 Rdw14.5 Platokrit 0.4. * Mpv 8.4 Pdw 14 %Notrofil 28.5. * %Lenfosit 60.3. * %Monosit 5.5 %Eozininofil 4.8 %Bazofil 0.9 #Nötrofil 2.7 #Lenfosit 5.7. * #Monosit 0.5 #Eozinofil 0.5 #Bazofil 0.1 |
|
![]() |
|
Eymenyagiz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eymenyagiz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam idrar tetkik Gorunum berrak Renk soluk sari Dansite 1.002 Ph 7 Glikoz normal Protein negatif Bilirubin negatif Urobilinojen normal Hemoglobin neg Keton negatif Nitrit negatif Lokosit esteraz negatif Idrar mikroskobi Lokosit 0 Bakteri negatif Granuler silendir - Kalsiyum oksalat kristali 0 Kalsiyum fosfat kristali - Tam idrar tetkik Gorunum berrak Renk soluk sari Dansite 1.002 Ph 7 Glikoz normal Protein negatif Bilirubin negatif Urobilinojen normal Hemoglobin neg Keton negatif Nitrit negatif Lokosit esteraz negatif Idrar mikroskobi Lokosit 0 Bakteri negatif Granuler silendir - Kalsiyum oksalat kristali 0 Kalsiyum fosfat kristali - Mikrobiyoloji Gaitada parazit Negatif Rotavirus antijeni. Negatif Adeno virus antijeni Negatif |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktorun, "Keriz" olani, "-Anlamadim." demez, iste boyle bir suru tahlil ister.. Belki oltaya bir sey takilir hesabi!! Bir sey de takilmamis.. Grip geciriyor. Sakin verilen ilaclarin hicbirini kulanmayin, hemen kesin!!! Eski mailleri okuyun. NOT: Simdi gerekmedi ama, bir daha sual sorarken, yasini da yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|