|
Alerji oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Denizisil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizisil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2023 Saat 10:57 |
Mehaba hocam 15 yasinda oglum iki ay once grip gecirdi. Ardindan oksuruk hic gecmedi.sadece yatarken oksuruk var ve uyutmuyor. Geniz akitisi cok var wheezing sesi var. Iki ayri cocuk doktoruna goturdum. Ikiside cgerlerindeki sesi astim veya alerjiye bagladi.rontgen cekildi temiz dendi. Bronslarinda daralma var dedi.ventolin mometix aq sprey klamer 500 ve cortair yazdi.hepsini aldim ama size sormadan vermedim. Acaba aralarinda vermem gereken bi ilac varmi? Ve buradan size daha once sormustum zyrtec baslamistik yaklasik 1 aydir iciyor. Ama bir gece bile icmeyi unutursa oksurukten uyuyamiyor. Acaba zyrtec i bu kadar cok icmenin bi zarari varmi ? Son sorum bi uzmana gotureyim mi allerji doktoruna mi yoksa gogus hastaliklarina mi goturmeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diye gidersiniz ki! Bilmiyormusunuz ki, Turk doktorlari HER oksurene ;Astim derler, demeseler bile gene
astim ilaclarini verirler. SAKIN Turk doktor akli ile Zyrtec de vermeyin. Akintiyi koyulastirir, sahte bir iyilik hali yaratir ve hastalik normalden UZUN surer. Sahtekarligin 1. Safha ilacidir. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. Cok okumaniz lazim.. Fazlaca Turk doktorlarinin yalanlarinin etkisi altinda kalmissiniz. |
|
![]() |
|
Denizisil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizisil
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. 15 yidir sizi devamli okuyorum. Iki cocugumu da siz uzaktan tedavi ettiniz zaten hep. Sagliginiza duaciyim doktor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|