|
orta kulak enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inchmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2018 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2019 Saat 01:03 |
merhaba hocam 20 aylık kızım var 3 - 4 gündür 40 derece ateşli olarak rahatsızlandı doktora götürdüm orta kulak iltihabı olduğunu söyledi bunun üzerine serum verdiler ve serum içerisinde IESEF antibiyotik ve ateş düşürücü verdiler serumdan sonra augumentin diye bir toz antibiyotik verdiler bunları 1 gün kullandım ve kızımda deride döküntü kızarıklık oldu ayrıca ishal oluştu sonra yine doktora götürdüm antibiyotik yan etkisi olduğunu düşünerek doktor yine muayene etti ve orta kulak intihabının devam ettiğini söyledi bu sefer yine serum yapıldı hastanede prednol avil ve antibiyotik verildi serum olarak; daha sonraki gün kullanılmak üzere ayrıca IESEF antibiyotiği iğne şeklinde verdi ve 3 gün bu antibiyotik kullanılmlası gerektiğini belirtti hocam kan tahlili sonucunda CRP 8,91 cıktı refarans değeri ( 0-0,8 ) - wbc 7,4 - RBC 4,4 - HGB 11,8 , HCT 35,2 - MCV 79,5 - MCH 26,7 - % LY 47,3 - % LY 3,5 , hocam ayrıca kızımda agız kokusu var ve çok huzursuz sürekli bir yerleri ağrıyor gibi tepki veriyor şu anda ateş geçti iştahı fena değil iğne olarak antibiyotiği henüz kullanmadım yarın başlayacağız akşam sizin fikrinizi almak istedim çok teşekkürler
Düzenleyen inchmz - 30 Nis 2019 Saat 01:14 |
|
![]() |
|
inchmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2018 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ayrıca kızımda nötropeni var demişlerdi size sordum böyle bir şey yok demiştiniz değerleri sürekli 400 500 gibi gidip gidip geldi bu hastalıkla birlikte nötrofil değeri 3200 leri gördü sizin teşhisiniz doğru çıktı teşekkürler bunlara kalsa kemik ılıgı aspırasyonu yapacaklardı umarım nötrofil değeri düşmez bir daha ilginiz için çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Turk doktorlari; Viruslari bilmezler.. 2- Turk doktorlari bu yuzden, ASLA Grip teshis etmezler. 3- Turk doktorlari, Viruslarin; :Notropeni yaptigini da bilmezler.. Turk doktorlari, asla bir yabanci dilde Hematoloji kitabi (Wintrop gibi) okumazlar, sadece cahil Prof.larin derslerini dinlerler.. Sonuc da, iste boyle ucubeler, doktor diye piyasaya dokulurler. WBC:7,4 ve bu ucube hala Iesef veriyor.. Ne diyeyim.. Cahillik mi? sahtekarlik mi?? 4- CRP sahtekarligina cok anlattim.. Gene kitap okumadiklari icin, birkac cahil Prof. un yalanlarina kanarlarsa, boyle olur. Olan zavalli cocuklara olur. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam ben antibiyotik iğnesini vurdurmayacağım şu an çocuk un durumu fena değil. iyiki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|