|
Geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FatmaAlby ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FatmaAlby
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 23:35 |
Hocam hayırlı günler kızım 6 yaşında doğduğundan beri geniz eti problemimiz var.cok sık doktora giden ilaç kullanan birisi değilim böyle kış mevsiminde kulaklarda işitme kaybı olunca götürüyorum işitme kaybı ortalarda kulakta aşırı sıvı birikmesi var ameliyat olup iki kulağına tüp takılması lazım dedi allerset antibiyotik ve nazofix vermiş ama kızım öksürmeye baslayinca allerseti vermedim.ben ameliyat taraftarı değilim neler yapabilirim kulaktaki işitme kaybı düzelir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meslek hayatim boyunca, hicbir hastam bu rezil ameliyatlari olmadi!
Geniz eti, bir "et parcasi" degildir. Bagisiklik icin gerekli olan bir Lenf bezidir. Yuz binlerce kere anlattim.. Lutfen, Lenf bezleri ve bagisiklik ile ilgili yazilarimi okuyun. Sakin Turk doktorlarina kanmayin.
|
|
![]() |
|
FatmaAlby ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FatmaAlby
Hocam Allah sizin gibi doktorların sayısını arttırsın sizi bulunca foruma yeni kaydoldum hemen derdimi anlatmak istedim daha sonra forumu gezince eski sorulan soruları ve cevalarinızı okumaya başladım ve okumaya devam edeceğim.Çevre baskısı beni çok üzüyor bak yaptırmadın geç kaldın çocugun kulaklarına sebep oldun diyorlar.Suan 5 gün nazofix kullandım hocam ara verip iliadin mi kullanayım tekrar işitme testi yaptırmalı mıyım bir süre sonra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak agrisi varsa; HEMEN Iliadin baslayin..
Meslek hayatim boyunca, hicbir hastama bu Turk doktorlarinin verdikleri: Ventolin, CortAir gibi kortizonlu spreylerini yazmadim!! Bu sayede de HICBIR hastam hastanelere yatmadi! Gunumuz Turk doktorlarinin uyguladiklari tedavilerin tamami dolandiriciliktir!! Isitme testleri de sirf sizleri korkutmak ve dolandirabilmek icin uydurduklari yontemlerdir. Oksuruk ve kulak agrilari icin, SADECE benim anlattiklarimi uygulayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2024 Saat 20:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|