|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
fundapdr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2014 Saat 16:58 |
![]() |
|
![]() |
|
fundapdr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar,7aylık oğlumun testisleri ve pipisi üzerinde beyaz kabarcıklar ve kızarıklık var,yaklaşık 4-5 gündür.sadece desitin pişik kremi kullanıyorum.eski maillere bakmaya çalıştım,sıcak sabunu suya oturtma ve tohociln krem önermişsiniz genelde,hangisini yapayım? Bir de hocam evdeki herhangi bir sabun olur mu,yoksa bebek sabunlarından mı olacak, ben bebeğimin vücuduna sabun kullanmıyorum o yüzden sordum ,çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her turlu sabun olur, elinizde hangisi varsa...
Thiocillin pomat gunde;2x1 surun. |
|
![]() |
|
Hocam peki bu mantar mıdır?değilse Nedir?
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan merhabalar,bebeğime söylediğiniz kremi günde 2 defa kullanıyorum diğer zamanlarda desitin ,pipi üzerindeki beyaz kabarcıklar geçti ancak başka tarafa sıçradı ,kızarıklık hala çok yoğun ,acaba bir mantar kremi kullansam zararlı olur mu, herşey için çok teşekkür ederim,son halin fotosunu yollamaya çalışacağım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|