|
Baş ağrısı ve kulak çınlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tülaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2024 Saat 15:29 |
Merhaba,
Burun hep tıkalı pek sümük yok sanırım burun etleri şiş, başım ağrıyor diyor iki gündür atesleniyor ateşi en fazla 38,9 a çıktı, ateşi çok olmasa bile başı ağrıdığı için calpol veriyorum ama sanki o baş ağrısına pek etki etmiyor yine ağrıyor diyor birde kulağında ses makine çalışıyor gibi ses var diyor .bugün öksürükte başladı. Dün akşam illiadin damlaya başladım. Ama bu baş ağrısı ve kulaktaki ses canımı sıkıyor bu şekilde geçer mi kbb ye gitmeliyim? Lordes şurup ve mometix AQ burun spreyi kullanıyordum ama bıraktım burun tikanikligina bir faydası olmadı .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji ve Kortizon ilacı vermek!!! Tipik Türk doktor salaklığı!
Sadece İliadin damla anlattığım şekilde uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|