|
Bademcik geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2019 Saat 15:41 |
Hocam kolay gelsin arkadaşımın oğlu 4 yaşında bademcigi ve geniz eti büyük olduğu için flixonase 400mcg ve onceair 4mg kullandırıyor doktor 3 ay içinde küçülmezse ameliyat yapacagiz demis.Krese gittiği içinde sürekli hasta oluyor ne yapmamız lazım kullanalım mi ilaclari
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir SAHTEKAR!! Kasten hic bir ise yaramayacak ilaclari verip, sizi akli sira ameliyata ikna edecek!! Geniz eti ve bademcikler, birer Lenf bezi olup, bu yastaki cocuklarda henuz antikorlar gelismedigi icin, BUTUN cocuklarda iridirler.. Hastaliklari gecire gecire, antikorlar olusunca 6-7 yaslar civarinda kuculurler. Tabii HER ateslendiginda Antibiyotik kullanmis olanlarda, antikorlar olusamayacagi icin; bu sure cok daha uzun olur. Ayrica da "buyuk" olmalarinin hicbir zarari yoktur. SAKIN Turk doktorlarinin palavralarina kanmayin ve SAKIN ameliyat ettirmeyin. Sahtekar Turk cocuk doktorlarinin iddia ettigi gibi; geniz eti kalp hastaligi YAPMAZ... Kalp Romatizmasini yapan bir bakteridir. Bu konuyu iyi okuyun. Geniz eti veya bademcikler varmis-yokmus bu bakterinin umurunda bile degildir. Tabiiki Krese baslayinca COK HASTA OLACAK!!! Hicmi yazilarimi okumadiniz?? Her cocuk ilk defa okul/Kres basladiginda, ilk 2 sene cok sik hasta olurlar.. Bunlarin sonucunda olusan Antikorlar sayesinde, bir daha mikrop bulastiginda bu antikorlar mucadele eder ve Geniz eti ve bademciklere fazla is dusmedigi icin de kuculurler. Eski forum yazilari ve ilk sayfadaki Yazarlar bolumunde, benim makale listemdeki; "Beta diye bir virus" makalemi okuyun. Turk cocuk doktorlarinin ne kadar cahil ve ahlaksiz olduklarini goreceksiniz. SAKIN o kortizonu ve Astim ilacini kullanmayin... Bunun icinde: "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi sabit forum yazilarindan okuyabilirsiniz. Cok okumaniz lazim cok!!! Siz 4 seneden beri nerede idiniz?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2019 Saat 20:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|