Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrarlayan hastalık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tekrarlayan hastalık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emine berru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 69
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emine berru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrarlayan hastalık
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 20:08
Merhaba hocam
Kızım 6.5 yaşında 20 kilo.12gün önce yüksek ateş 39.5 ile başlayan boğaz ağrısı baş ağrısı hastalığı geçirdik.Bir hafta okula gidemedi.Sizin anlattıklarınızı uyguladım çok nadir Calpol verdim.Bu hafta okula başladık.Biraz öksürüğümüz vardı ama ateşimiz yine bu sabah çıktı 38,boğazı,kırmızı ve şiş yutkunurken acıyor öksürük var başı ağrısı(kusma karın ağrısı ishalimiz yok) Bir de hocam dün beden dersinde çok koşturmuşlar çok yorulmuş.sabah okula göndermek için kaldırdığımda bacaklarının üst kısmı(diz üstü olan yeri) ön tarafları çok ağrıyor yürümekte zorluk çekiyor.doktora götürmeme gerek var mı hocam ben kasları tutulmuşa yordum.Sevgiler
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emine berru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 20:13
Boğazının fotoğrafını nasıl atabilirim size hocam

Düzenleyen emine berru - 21 Ara 2022 Saat 20:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 20:41
Resim atanlarin baglantilarini kullanin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2022 Saat 20:43
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emine berru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 21:21
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 21:41
Kesinlikle Antibiyotik gerekmiyor, Viral bir enfeksiyon. 
Grip ile ilgili yazilari okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emine berru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 21:47
Çok sagolun hocam,sevgiler
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emine berru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 23:37
hocam
boğazı için tantum verde kullanmam gerekli mi? Limonlu bal içiyor,kulak için burna iliadin damla başlayayım mı?kulak ağrısı şu an için yok, burnu açık, yatınca cold-mixdamlatıyorum.

Düzenleyen emine berru - 21 Ara 2022 Saat 23:57
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emine berru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 10:06
hocam merhaba (6.5yaş 20kilo)
Kızıma boğazı için sadece bir gün sabah akşam tantum verde boğaz spreyi sıktım ilk defa kullandı.ertesi  gün böyle bir döküntü oldu.sprey mi yaptı acaba? Başka bi ilaç kullanmıyo çok nadir calpol veriyorum.(hafif ateş37 ve öksürüğümüz devam ediyo

Düzenleyen emine berru - 23 Ara 2022 Saat 10:16
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.