|
Diş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2020 Saat 21:14 |
Kadir bey merhaba,2 3 gündür değişik bi diş ağrısı yaşıyorum.geceleri uyuyorum gündüzleri ara ara girip çıkan şiddetli ağrılarım oluyor. Disciye gittim.disetimde şişti çünkü. Ornisid 500 verdi ama ilaçla ilgili iyi şeyler duymadım.uyku hali bilinç kaybı falan diyolar.cok ciddî çürük olmadığını ama bi dolgunun değişmesi gerektiğini söyledi.dis etim sis ağrılarımda devam ediyor . Ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis etim çok fazla sismis ve beyaz noktacıklar var üstünde dişime de sanki iğneler batiriliyor.kulagima ve boğazıma da vuruyor .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bula bula, boyle en UC Antibiyotigi mi bulmus?? Ne diyelim!!
Herhalde piyasanin en pahali antibiyotigidir. Dogru durust bir Dis hekimine gidin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey yüzümde şişmeye başladı.dis etim epey şişti.sokaga çıkma yasağı var 2 gün doktorada gidemiyorum. Ne yapicam bilmiyorum .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mecburen; YA elinizdeki Ornisid'e devam edeceksiniz.
Ya da; Durumunuz ACIL oldugundan, hastaneye gidin derim!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|