|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2015 Saat 15:13 |
![]() |
|
ozlemay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kadir bey,
Kizim 5 yaşında,su an ateşi 38.8 grip geçiriyor. Ayaklarının altında noktaciklar farkettim,vücudun da başka Bir yerde yok.ilk defa görüyorum.sizce ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Avuc iclerinde de varsa ve agiz icinde yara varsa, "El,Ayak&Agiz Hastaligi" olabilir. Virutik olup, herhangi bir tedavisi yoktur, kendiliginden gecer. Eski mailleride okuyun.
|
|
![]() |
|
Cok teşekkür ederim yanitiniz için.
Elleride yok.agzinda yara yok. Agzinda koku var ve dili pasli gibi.fakat 20 gün önce de yine agizda koku dilde pas Ve ateş olmuştu.antibiyotik kullanmistik. Simdi tekrar kullanmak istemiyorum.Beklesem bir sakincasi olur mu? Atesi 39 su an.dil de pas ve agiz kokusunun yanında öksürük ve Burun akintisi da mevcut.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agizda koku ve dilde pas varsa, Antibiyotik gerekir. Amoklavin 400, gunde:2x1 olcek(5ml) baslayin
|
|
![]() |
|
Cok tesekkurler.
20 gün arayla antibiyotik kullanmis olacak. Bu kadar kisa sürede tekrarinin zarari olur mu acaba? Yoksa yersiz mi endiseleniyorum? Sayenizde uzun zamandir ilaç kullanmadan atlatiyoruz hastaliklari. Allah sizden razı olsun. Düzenleyen ozlemay - 01 Ara 2015 Saat 11:51 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agizda koku ve dilde pas varsa, Antibiyotik gerekir
|
|
![]() |
|
Evet var.Bugün basladim antibiyotige.
Tekrar teşekkür ederim yanitiniz ve sabriniz için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|