|
Cocuk düşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Çnglelf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2022 Saat 22:20 |
Hocam kızım 18.5 aylık birhafta once bazali yataktan düştü sol kafasinda şişme morarma vardi daha sonra sislik ve morluk gözünde de oldu. Bugün de sol kaburga bitisinde şişlik farkettim ? Fotoğraf ekliyorum. Birde siz yorumlayabilirmisiniz ? ( Düştükten 24 saat sonrasinda kulak burundan herhangi bi kan veya sıvı gelmesi olmadi, fışkırır kusmasi uykuya meyili olmadı. ) Hocam birde 5 gündür mide bagirsak enfeksiyonu geciriyr demsti doktor ishal ve kusması mevcut kusma azaldi ishalde biraz azaldi kakasinin rengi sapsarı bunlar düşmeden sonra oldu ikisi arasında bi baglanti varmıdır ? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karın duvarındaki şişliğin bir gösterilmesi gerekir. Mümkünse, bir Çocuk Cerrahı görsün.
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun sonucu merak ettim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|