|
enfeksiyon sinüzit ve boyunda beze. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bays ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2023 Saat 18:36 |
Merhaba hocam Kızım 26 aylık . 1aydır kreşe gidiyor. başladığı
gibi grip oldu ve ardından öksürük başladı. bazen havlar tarzında
öksürüyot bazen kuru öksürük şeklinde bazen de biraz balgamlı şeklinde oluyor.
özellikle uykudan uyanınca kriz tutuyor. burun akıntısı da 1 aydır eşlik
ediyor fakat ateş yok bugun artık doktora gittik muayene etti ve tahilil istedi ciğerleri ve kulakları temiz dedi, geniz akıntısı çok fazla dedi ve sinüzit varmış bunun için RHİNFANT SPREY verdi. muayene sırasında boyunda nohut
büyüklüğünde beze fark etti ama çok şükür ki enfeksiyondan kaynaklıymış tahlilde
enfeksiyon çıkınca KLAMOKS ANTİBİYOT,K verdi. Ayrıca hocam d vitamini ve b12 cok yüksek çıktı onları kesmemi söyledi ki sanırım dozunu fazla kaçırmışım (çok üzgünüm) L Sonucu sizle paylaşıyorum. İnşallah antibiyotiklik bir durum yoktur. Şimdiden cok teşekkürler |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonuclar |
|
![]() |
|
hocsam sonuclar resim olarak yüklenmedi. bağlantı paylaşıyorum
|
|
![]() |
|
ateş yok bu arada
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle Antibiyotik gerekmiyor!!!
Viral hastalik (Grip) geciriyor, SADECE benim anlattiklarimi ugulayin. SAKIN Turk doktorlarinin verdigi ilaclari kullanmayin!!! Evet, D ve B12 vitaminleri fazla ama tehlikeli seviyede degiller. Ya fazla verdiniz, ya da, vermediniz ise yanlis olculdu! Cocuklarda, B12 eksikligi OLMAZ, sakin Turk doktor akli ile vermeyin.
|
|
![]() |
|
çok çok teşekkür ederim hocam şimdi tek tek yazdıklarını okuyacağım , bu arada konuyu yanlışlıkla 2 kere açmışım resim açılmayan konu bana ait. özür dilerim. iyi günler diliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|