Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonucu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTahlil sonucu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aslhn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 279
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aslhn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonucu
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2015 Saat 15:58
kızım 36 aylık 14 kilo 99 cm geçen sene doktor kalbinde ufak bi delik var dedi , bugün kontrole götürdüm ekg çekildi ancak doktor röntgen isteyince çektirmedim gerekli mi eko çekseniz dedim gerekli röntgen deyince eve geri geldim sıkıntılı bi durum var mı   Röntgen gereklimiydi teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 00:57
EGER, delik olsa idi, kizinizin boy ve kilosu normalinde altinda olurdu. Sizin kiz; 3.5 yas civarinda.
EKO, bir dahaki sefere soyleyecek, bu sekilde her ay ziyarete gideceksiniz. Bosverin. Isterseniz baska bir doktora gidinde bir dinlesin.
Bakalim bir "ses" varmi imis???

Zannedersem, boy yanlis olculmus.. 95cm olabilir..
Yukarı Dön
aslhn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 279
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aslhn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 09:12
Hocam boyundan eminim 99 cm iki kere ölçtürdüm ayakkabısız , geçen sene ufak bi delil var demişti ama kapanır demişlerdi bu sene de kontrole gittim orda röntgen isteyince başka bi doktora gütme kararı aldım röntgene anlam veremedim , bi de hocam ikinci bir sorun daha var kızım geçen hafta 3 gün ishal kusma Ateş oldu ilaç kullanmadım , sadece bir kere Ateş düşürücü fitil verdim , ancak o gün bugündür iştahsız kusuyo özellikle hergece uykudan kusarak uyanıyor, kakasının rengi oldukça açık bej rengi , çok saçma olacak ama ben nerdeyse 5 aydır hemen hemen hergün günde bir iki kere ballı limon veriyorum yoksa ben mi yaptım çocuğun midesini böle, delinmemiştir dimi midesi , hocam çok vaktinizi aldım biliyorum ama sıralarsan 1- röntgen çektirmemekte iyi yapmışmıyım 2- neden her gece kusuyo 3- limonlu bal uzun süre kullanımda tehlikelimidir

Düzenleyen aslhn - 20 Kas 2015 Saat 15:17
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 17:54
Rontgende ne gorecegini saniyor??

Rotavirus veya benzeri Viral bir ishal geciriyordur. Bu tip ishaller, Antibiyotik verilince hem agirlasir, hem sureleri uzar.. Sakin ilac vermeyin. Sadece asiri kusma olursa; Emedur100 fitil kullanin.
Limonlu bal ile hicbir sey olmaz.. Gida yonunden, 2-3 dilim Portakala (veya suyuna) esittir.
Mide delindiginde, mide asiti karin bosluguna akar ve sahis cok siddetli sancilar ile 2 gunde olur!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.