İyi günler Kadir Bey,
Kızım 3,5 yaşında, yuvaya gidiyor bunun dışında ben işten dönene kadar 2,5 saat babaannesi ile kalıyor.
tuvalet temizliği ile ilgili olarak biraz tedirginliğim var. artık tek başına kimseye haber vermeden tuvalete gidip çişini yapıp kalkıyor bu durumda da temizliğini yapamamış oluyor, sanırım yuvada sistem bu şekilde işliyor, evde olduğunda sorun yok... ben sık sık yıkayıp iç çamaşırını değiştiriyorum.
Bu arada geçtiğimiz günlerde bir kaç defa poposunun kaşındığını söyledi, bir gün bu şekilde rahatsızlığı oluyor sonra bir kaç gün hiç bahsetmiyor...
ayrıca cuma günü akşamında her çiş yapışında acıdığını belirtti, idrar yollarında iltihaplanma diye düşündüm ama size gelmek için hafta içini beklemeyi tercih ettim ancak c.tesi de söyledikten sonra devam etmedi.
Gözle görülen bir bir şey -kızarıklık gibi- yok. bu zamana kadar poposunda pişik dahi olmamıştı şimdiki konulara da çok anlam veremiyorum. Yaptığım şeyler şöyle; kaşıntıdan bahsettiğinde yada çiş yaparken acıyor dediğinde hemen yıkayıp bephanten sürüyorum ve genelde ertesi gün bahsetmiyor, bir sorun var da ucundan mı dönüyoruz anlayamadım.
görüşünüzü alabilir miyim.
şimdiden teşekkür ederim.