Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1411
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yeliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için
    Gönderim Zamanı: 10 Kas 2019 Saat 14:44
Hocam tansiyonum ara ara yükseliyor holterde de ortalama 13 8 çıktı 35 yaşındayım Dr çok gençsin dedi düşük doz ilaç verdi ama bu yaşta ona bağımlı olmak istemiyorum bir de taşikardim var sinüs tasikardisi ve ara ara da kalbimde duraklama oluyormuş bir gecede 13 defa 2.5saniye kadar duruyormuş ilerde pil gerekebilir dedi ve zaman zaman bazı geceler nefes alamıyormusum gibi uykudan derin bir nefesle uyanıyorum Dr bunun bazen anı durmalara  ve ölümler e yol açabileceğini soyledi biliyorum alaniniz değil  öyle ama siz e öyle güveniyorum ki danışmak istedim teşekkürler

Düzenleyen yeliz - 10 Kas 2019 Saat 14:45
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2019 Saat 19:02
Amerikan Hastanesinde; Dr. Genco Yucel'e gidin. "Wolf-Parkinson-White Sendromu" bakildimi? 
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1411
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yeliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2019 Saat 19:37
Hocam eko ekg holter efor hepsi yapıldı ama ne baktılar bilmiyorum ben Ankaradayim onerebileceginiz bir hekim var mı burada saygilar iyi ki varsınız
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2019 Saat 02:30
Maalesef, orada yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.