|
Yetişkin Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Solana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2020 Saat 22:25 |
Kadir Bey merhaba, 36 yaşındayım. 6 gündür devam eden 38.5 ateşle birlikte, halsizlik, titreme, burun akıntısı, öksürük, şiddetli baş ağrısı, boğaz ağrısı yaşıyorum. Dilde pas ve kötü koku yok. Doktora gitmedim. Baş ağrısına dayanamadığım için parol alıyorum ama geçirmiyor, ateşimi de düşürmüyor. Kızımda ateş düşürmüyorum ama ben dayanamıyorum ateşe ve baş ağrısına maalesef. Bu kadar uzun sürmesi normal mi acaba? Ateşe müdahele yetişkinde de yanlış mı? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesi dusururseniz, hastalik suresi uzar.
|
|
![]() |
|
Solana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey; ateşte 9. Günüm. Şiddetli baş ağrısı ve burundan nefes alamama olunca doktora gittim test yapar diye. Kbbci test yapmadı. Sinüzit olmuşum, 1 hafta bunları kullanıp gidince sinüs filmi isteyecekmiş.
Klacid Flixonase nasal sprey Sudafed Rupafin yazdı İlliadin kullanmaya başladım. Ama burundan nefes alamamak ve baş ağrısı için ne yapabilirim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|