Merhaba Doktor Bey;
1-Baska baslikta sormustum ama sorun devam edince mustakil bir konu acayim dedim. Anne sutu alan kizimiz hic uyumuyor. Ikiniyor morariyor. Annesi gazini cikardigini soyluyor alttan ustten.Ikindiginda bazen bacaklarini hareket ettirmek suretiyle gaz cikariyormus ancak susmuyormus hic. Gaziantepteler ve doktorlar debritat gibi bir ilac vermisler. 2 gun icirmis rahatmis, simdi yine ayni.1 kere acilde lavman yapilmis.Once cok sert ardindan sulu bir kaka gelmis.Ardindan aglamaya devam...
Glisen fitil onerdiniz, soyledim kendisine ama kadin panik halinde. Genel cerraha gozuksun demisler.Doktorlar anlamiyor, duzgun konusmuyor bile, bir de ustune birsey varmis gibi supheye itip ordan oraya gonderiyorlar. Kadincagiz da napicagini sasirmis durumda. 18gundur surekli aglayan bir bebek.Bir fitil bir de lavmanla 2 kere kaka yapmis. Eger kaka durumu normal ise bu cocuk neden aglior olabilir? Ikinip morarmasi neden olabilir? Bir de Kka sorunu ile birlikte gunde 4 5 kere kusmalar baslamis.Yogurt kesigi gibi kusuyormus. Gaz mi cikiyor acaba?
2-20aylik abisi de 1 haftadir aara ara ateslenmeler ve beraberinde ishal var.Ates dusurucu ile idare etmisler ama bogaz da enfeksiyon gibiymis.4gundur de ates artmis ve surekli gidiyor. Gunde 4 5 kaka ama sulu ishal gibi.Augmentin baslasin mi? Doktor tahlil bile yapmadan 5 tane ilac yazmis kadin da kullanmamis...Novalgin reflor nizofil vs...
Tesekkurler
Düzenleyen hacizade - 12 Tem 2010 Saat 23:06