Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: alerji
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2017 Saat 14:33
kadir hocam merhaba.. bizim sorunumuz biraz karışık maalesef. kızım suanda 7 aylık. 28 gunlukken hem rota hem adenovırus geçirdi herhangi bir antibiyotik kullanmadım birkaç gün sonrasında deri altında birkaç tane peteşi olustu uzerinde durmadık. 48 gunlukken kakasında bol lökosit görüldü gizli kan negatifti hocam. alerji suphelisi olabilecegimizi soyledikleri için antibiyotik kullanmadım. testi tekrarladık lökosit yok dendi. bu arada kakasında mukus ve nokta kan sebebi ile diyete girdim ben. 3 ay aç gezdim resmen sonrasında hacettepe hastanesinde bir proffa gittik,bebegimin alerjik olmadıgını derhal diyeti bozmam gerektigini soyledi. bu arada hocama gitmeden önce yasadıgım yerdeki alerji ve immunoloji doktoru deri testi yaptı deride yumurta sarısı ve kakao düşük pozitif cıktı direk alerjik mama verdiler ben mamayı vermedim. hacettepe den gelince diyeti bozdum suan sadece süt ve yumurta diyetindeyim. aralık ayının sonunda bronsiolit geciridk baska bir doktor zaturre dedi 4 gun hastanede yattık.ek gıdaya da gectik. gectik geceli kan gormedim ama mukus devam ediyor hocam. deri altı kanama 2 kez daha oldu testlerde bi anormallik yok. kanın akış hızı vs sıkıntısı yok cok şükür. kızım dogdu dogalı her 3 bezinden biri acık yesil. geneli boyle. yesil kaka ve ek gıdaya ragmen katılasmayan kaka en büyük sorunum.kakanın katılasmasını ne zaman bekleriz? cok tesekkur ederim ve peteşi için yaptırmam gereken baska bit test var mı acaba ? kanda aptt crp hemogram ptinr testleri yaptılar birtek kanında biraz enfeksiyon var o da gribal dediler. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117883
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2017 Saat 20:16
Bu 6 aydan beri yazdiklarimi okumus olsa idiniz, bu "muhtesem" Turk usulu sahtekarliklarin hicbirini yemezdiniz.
Ben, Turkiye'de uygulanan SAHTEKARILIKLARI tam 10 seneden beri anlatiyorum.. Bu doktorlara acik acik;
SAHTEKAR diyorum , onlarda "yagmur yagdi " diyorlar!!
1- Kaka hikayesi tamamen ASIRI beslenmeye bagilidir. 10 seneden beri anlatiliyor. Tafsilatini okuyun.
2- Diyet filan gerekmiyordu, hepsi sarlatanliktir.. Bunlari soyleyen ve 7 aylik bebege, allerji testleri
yapan da SAHTEKARIN onde gidenidir.
3- O immunoloji doktoru diye gecinen  sahtekar, tam bir sarlatan!!
4- Zaturre asilari (KPA) yapilmadimi ki, cocuk Zaturre olabiliyor?? Al bir sahtekar doktor ve sahtekar
hastane daha.
5- Su "petesi" dedikleri dokuntulerinin bir kac resmini gonderin..
6- Kanda enfeksiyon olmasi= SEPSIS demektir.. Turk doktorlari o kadar cahildirlerki; Enfeksiyon ile
Sepsis arasindaki farki bile bilmezler..
7- Birakin, Sepsis durumunu, antibiyotik gerekecek bir durumda dahi; ( bu yas icin) WBC'nin: 17'nin
ustunde olmasi gerekir..Bakin elinizdeki "Kan Sayimina" gorun bakalim ne varmis!!!
8- Viral hastaliklarda, WBC degeri normal degerlerinde altinda olabilir.
Zaten bu yasta olan atesli hastaliklarin %90'dan fazlasi viraldir.
Yediginiz kaziklar, Turkiye'deki SAHTEKAR doktorlarin uyguladigi TIPIK sahtekarliklardir. Siz maasallah,
hepsini yemissiniz. Sizin yediginiz kaziklara degil, el kadar cocuk hirpalandi ona acirim..
Bu sahtekar doktorlarda; Vicdan, merhamet, acima duygulari yoktur.. Gozleri bir tek para gorur..

Bosuna ac gezdiniz, bosuna diyet yaptiniz, bosuna bir suru tahlil yaptirdiniz, bosuna bu sahtekarlara
dunya kadar para kaptirdiniz...
Cok okumaniz gerek cok!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Şub 2017 Saat 20:22
Yukarı Dön
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2017 Saat 14:04
 hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim. fotograf eklemeye calıstım beceremedim bir türlü.petesiyal döküntümüz 1 cm kadar bile yoktu önce kırmızıydı daha sonra rengi solarak kayboldu 5 6 gün içinde. wbc 11.51 cıkmıs. resim atabildigim an atacagım. döküntü için yaptırmam gereken farklı testler var mı ? ınr. 1.04     protrombin zamanı. 15.1          crp pozitif lateks aptt 31.3 çıkmış
Yukarı Dön
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2017 Saat 14:13
http://i.hizliresim.com/p0Y820.jpg bu petesi resmi... bu da kan sonuclarımız http://i.hizliresim.com/dPqZlX.jpg.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2017 Saat 19:54
Tahtakurusu isirigi...
Butun yataklari ilaclamaniz gerekir..
Yukarı Dön
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2017 Saat 20:23
Benimde aklıma geldi aslinda ama derisinin altinda olunca ihtimal vermemistim Tahtakurusu derinin altından mi ısırıyor hocam ? İçim rahatladı çok teşekkürler 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2017 Saat 23:19
Tahtakurusu, kan emer.. Actigi delik hemen, pihtilasip-kapanmasin diye de; ozel bir salgi salar. Bu salgi,
cilt icinde kanamaya sebep olur. Gordukleriniz, o minyatur kanamalardir.
Bir zahmet, benim teshisi o doktorlara da bir soyleyin, ogrensinler.. Orada olup, suratlarini gormek isterdim..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2017 Saat 23:21
Yukarı Dön
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2017 Saat 23:23
Memnuniyetle iletecegim.saygilar hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.