|
Aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2020 Saat 11:45 |
Dr bey merhaba 4yasinda kizim var sut cocugunun hipogamaglobilinimi tanisi var bagisikligini hareketlendirmek icin vaxoral basladi doktkrumuz bu ay 2. Dozu aliyor
Sorum su kkk ve dabt-ipa asisi var eylul ayinda asi ve bu ilaci ayni anda kullabilirmiyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118676 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanısını kendim koymadığım(emin olmadığım) hastalık hakkında yorum yapmam..
Siz hele bir şu; "Hipogammaglobulinemi" tanısı nasıl kondu, kaç yaşında idi, ne şikayetleri oldu ve hangi tahliller yapıldı, onların sonuçlarını bir yazın..! |
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://imgyukle.com/i/uW4U8b
Bunlar 9 aylikken yapilan ilk testler https://imgyukle.com/i/uWfBEY bu vaxoral oncesi 46 ayliksua da https://imgyukle.com/i/uWAqzo bu da vaxoral 10 gunluk kullanim sonrasi Ege univ adnan menderes univ cukurova univ imminoloji bölümlerinde 9 ayliktan beri kontrol altindayiz. Daha once size buna benzer sonuclari atmistim ve taninin dogru oldugunu soylemistinz. Ben sizden sunu ovrenmek istiyrum 5 eylulde 4 yas asilari var 19 eylulde 3.cu 10. Cu ilacimizi alacagiz yani vaxoral ile asilari yaptirabilormiyiz sorun olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118676 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Buradaki değerleri, 9 aylığa göre değerlendirdiğimde, bütün değerler NORMAL! Erişkin refans aralıkları verilmiş.
Çocukta Hipogammaglobulinemi yok! 50 senede SI sistemine geçebilmeleri bile başarı!!! Zaten olsa; öyle bir eksiklik filan olsa; Vaxoral ile filan düzelmez.. Normal çocuk gibi davranin, aşılarını da zamanında yaptırın. Benim gördüğüm değerler aynı mı idi? |
|
![]() |
|
Dr bey sadece ilk 3 resim 9 ayliga ait ilk iga degerimiz 1 cikmisti 9 aylikken siz bu degerleri gormustunuz dokto bey
Suanda kizim 48 aylik. Vaxoralle igg de cok az bir yukselme oldu Biz bu ay vaxorelin 2. Dozu bitirdik yani bugun bitti 2. Doz 19 eylulde 3. Doza baslayacak.4 yas asisini nezman yaptirabiliriz? Yani vaxoralde bir asi turu dediler o yuzden bu ilaclarin arasinda belli sure olmali mi onu merak ettim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vaxoral; ağızdan alınan bir bakteri aşısı.
Aşıları için; aşı takvimini takip edin. |
|
![]() |
|
Evet dr bey bakteri asisi bu yuzden size danismak istedim Dapt-ipa ve kkk bu ilaci kullanirken yaptirilabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vaxoral de; Humoral bağışıklık üzerinden çalışır. Bu sebeple diğer aşılarla ya aynı günde veya en az 1
ay ara ile yapılmalıdır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|