Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KİLO ALIMI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKİLO ALIMI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceylin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: KİLO ALIMI
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 19:51

HOCAM BEBEĞİMİN KİLO ALIMINDAKİ, TUTARSIZLIK. DOKTORUNUN 10 GÜN DE 1 TAKİP TARTI İSTEMESİ VE KARARSIZ BİR TUTUM İZLEMESİ ÜZERİNE BİLGİNİZİ RİCA EDERİM. BEBEĞİME FARKLI TETKİKLER YAPILMALI MI. ÇÜNKÜ SİZ BİR SÖYLEŞİNİZDE BEBEK Persantil değerlerİNDEDE OLSA KİLO ALIMINDA DURMA VEYA YAVAŞLAMA VARSA TAKİP EDİLMELİ BİLGİSİNİ VERMİŞTİNİZ. İDARAR KÜLTÜRÜ TEMİZ ÇIKIYOR.....

BU HAFTA ÇOK SIK VAKTİNİZİ ALDIM SAĞOLUN. DUALARIMIZDASINIZ.

DOĞUM:         K: 3.800        BOY:52                                BÇ:35

16 GÜNLÜK :  K: 3960        BOY: 55                                BÇ:36

1 AY  .              K: 4.950        BOY : 57                               BÇ:

2 AY:                 K:  5.810      BOY:  60                                 BÇ:38

3 AY                  K: 6.520       BOY: 63                                 BÇ:40

4 AY                  K: 7.000       BOY: 65.5                               BÇ: 41

5.AY                  K:7.620        BOY: 67.5                              BÇ:42

(KABIZLIK 2 HAFTA TAKİBİNDE KARNI AÇ, DOYMUYOR DEDİ C………L MAMA BAŞLADI) SIKINTI BU AY İTİBARİYLR BAŞLADI, 10-15 GÜN ARAYLA KİLO TAKİBİ YAPILMAYA BAŞLANDI…

6.AY:                   K: 7.600      BOY:70                                  BÇ:43

7 AY:                   K:7.880       BOY :70.5                              BÇ:44

7.5 AYLIK           K:8.150

8 AY 10 GÜNLÜK    K: 8.380  BOY:73                                  BÇ:44.5

Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 18:04
Merhaba...
Bebeğiniz büyük olasılıkla bir yaşında doğum ağırlığının üç katına ulaşacak. Son aylarda biraz az kilo almış ama sadece bibeeron maması ve emzirme ile yetersiz kilo alabilir.  Ek gıdaları ihmal etmeyin.  Ne gibi ek gıda verdiğinizi ve ne kadar yediğini bilemiyorum. Normal dışı durumları bu sanal ortamda yönlendirmek çok zor ve sakıncalı. Detaylı konuşmak ve her ayrıntı üzerinde durmak gerekiyor. Bebeğin muayenesi de çok önemli. Keşke bu koşullarda daha fazla yardım edebilseydim ama imkansız. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.