|
Bulasik parlaticisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 14:22 |
Saygideger hocam merhabar 3.5 yasindaki oglum benim varligini unuttugum bulasik parlaticisini alip oynamis.Normalde cok dikkat ederim:(( Tadina bakti mi bilmiyorum. Hemwn agzini kokladim herhangibi bir koku yoktu. Agzini bol su ile yikadim. Parlaticinin tadina baktim cok aci icilecek gibi degil . Agzina ilk baktigimda koku olmadigindan bide yasadigim yerde virus vakalari ust seviyede o yuzden hastaneye goturup riske atmak istemedim. Cok endiseliyim yinede hocam. Icmis olsa bir araz verirdi degilmi hocam saygilar
Düzenleyen hayatbilgisi - 30 Eki 2020 Saat 14:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
ICEMEZ!!
Geyik muhabbeti gerekmiyor.
|
|
![]() |
|
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mesaj alinmistir hocam cok tesekkurler. Zaten bu saate kadar gunluk rutinimize herhangibi bir degisiklik olmadi internetteki bilgi kirliliginin akisina kapilip panik yaptim saygilar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|