Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüt

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
durucan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 08 Şub 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 230
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı durucan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: süt
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 22:29
iyi gunler
gecen gun bir yazınızda acık sutlerden bagırsak tuberkulozu bulaşabileceğini soylemişsiniz ben acık sut alıp yogurt yapıyorum sutu kaynatınca içindeki mikropların öldüğünü sanıyordum. yanlısmı biliyorum acaba acık sut hiçbir sek,lde kullanılamazmı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 23:55
iyi okumamissiniz!!!! Acik sutleri; CIG VERDIGINIZDE diye belirttim.. Bir tasim kaynatmaniz bile hastalik yapici bakterileri oldurur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.