|
Kol altı sertlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2023 Saat 19:14 |
Hocam 4 yaş kızım bugün üstünü değiştirirken sol koltuk altında bir sertlik olduğunu acidigini söyledi bende baktım her iki koltuk altinada sanki çok küçük bir sertlik var gibi sol koltuk altında diğerine göre tam da anlayamadım doktora götürmeli miyim bir de bı kaç gündür belinin sırtının ağrıdıgini söylüyor
Düzenleyen mrvgvz - 11 Haz 2023 Saat 20:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zayıf çocuklarda, kol iyice geriye atıldığında, kol kemiğin ucu ele gelir. Önemli bir şey değil.
|
|
![]() |
|
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aciyor diyor dokununca lenf bezi olabilir mi
Düzenleyen mrvgvz - 11 Haz 2023 Saat 21:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Diyelim ki; Lenf bezi... BİR şey yapmayın!
Üstü kızarırsa önemlidir, o zaman gösterin.
|
|
![]() |
|
Hocam dün size yazdıktan sonra ateşlendi kızım karın ağrısı mide bulantısı da olunca sabah doktora gittik kol altındakinin lenf bezi olduğunu söyledi influenza testi istedi negatif çıkti. Ben pfapa hastası ama bu defa atak olup olmadığını anlayamadım deyince atak değil bakteriyel kaynakli enfeksiyon nötrofil değerleri yüksek dedi antibiyotik yazdı kullanmalimiyim hocam bir de üresi düşük çıkmış bununla ilgili bişey demedi önemli midir tahlilleri atıyorum
Düzenleyen mrvgvz - 12 Haz 2023 Saat 15:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Türk Çocuk doktorlarının; PFAPA teşhislerine inanmayın!!
Ateş yanında; Ağız içinde yaralar, Boyunda çok sayıda yaygın lenf bezleri ve koyu kırmızı boğaz olur. 2- 4 yaş çocukta; WBC 5.5-15.5 aralığındadır. Raporda yazılı olan WBC aralığı erişkinlere aittir. O doktor ya cahil, ya sahtekar. Veya Laboratuvar ile çete halinde çalışıyor.
|
|
![]() |
|
Crp önemsiz demiştiniz o zaman viral bir enfeksiyon mu geçiriyor koltuk altındaki lenf beziyle aynı anda ateşi olması beni korkutuyor hocam
Düzenleyen mrvgvz - 12 Haz 2023 Saat 18:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|