|
nefes darlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2025 Saat 14:51 |
hocam merhaba,
nasıl anlatsam bilemedim, 2025 Ağustos doğumlu oğlum yaklaşık bir buçuk aydır durduk yerde derin nefes alıp vermeye çalışıyor sanki nefes alamıyor gibi oluyor. Bu durum git gide arttı, uyurken bir sorun yok sabah kalktığında da normal oluyor ancak kısa bir süre sonra bu durum başlıyor. İlk okul 4. sınıfa geçti okulla ilgili bir sorunu yok ancak biraz kaygılı bir çocuk. Bu durum için hastaneye götürmedik fakat ilerlediğini görüyoruz bu gün yazmak istedim ne önerirsiniz? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2015 doğumlu olacak hocam mesajı düzeltemiyorum kusura bakmayın.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelişmesi, boy-kilo alımı normal ise; psikolojiktir.
Ya yeni kardeş geldi, ya başka bir derdi var. Biraz konuşun. Olmazsa, akşamları 1 ölçek Atarax şurup içirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|