|
Ağlamaktan katılma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
BeyzaL
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ağlamaktan katılmaGönderim Zamanı: Dün Saat 10:24 |
|
Hocam merhabalar
Kafama takılan bir şeyi danışmak istiyorum. Oğlum 5,5 yaşında boyu kilosu yerinde. Oğlum bir yeri çok acıyıp ağladığında bazen katılıyor. Çok yaşamıyoruz 4 5 kez oldu bugüne kadar, yüzüne üfleyince toparlıyor. Anaokulu öğretmenlerine de olursa üflemelerini söyledim ancak müdahale etmesek toparlar mı kendini? O an kendisi de çok strese giriyor üfle diye işaret ediyor. Değişik bir soru belki ama fikrinizi merak ettim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:02 |
|
Bazı , doğuştan "sinirli" öocuklarda, böyle bir "katılma" görülebiliyor.
Zamanla geçecek. Hiç ilgilenmeseniz bile kendiliğinden düzelir. Bazı çocuklar, ilgi çekmek için, bu durumu suistimal ederler. Katılabilmek için kasten başını duvara veya yere vururlar. |
|
![]() |
|
BeyzaL
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:19 |
|
Sakin bir çocuk normalde. Katıldığı zaman üfle diye işaret etmeye çalışıyor, istemsiz olduğunun farkındayız. Üflemezsek ne olur diye denemedik. Okulda yaşarsa diye huzursuz oluyorum bazen. Teşekkür ederim yanıtınız için sevgiler
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|