Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamileyim ve kafam karisik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

hamileyim ve kafam karisik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hamileyim ve kafam karisik
    Gönderim Zamanı: 12 May 2014 Saat 12:38
Ikinci de geliyor hamileyim :)) tamamen kazara oldu ama olsun hosgeldin sefa getirdi sağ saglim dogsun insallahh. Oglus 25 aylik bakalım ikisinin üstesinden nasıl geleceğim.  Kafam çok karışık ve cok tedirgin im.  Nasıl başa çıkacağım fikrim yok. Oğlum la odada birlikte yatıyoruz yani besiginin tek korkulugunu takmadim yatagimla bitisik birde park yatağımiz var onuda odaya koymayı düşünüyorum Cümbür Cemaat yatalım diyorum.  Ama birbirlerinin seslerine uyanir lar mi nasıl olur ikisi birden uyanir sa yakışır nasıl yeterim tecrübeli anneler bi fikir verin 2 si ile nasıl bas ederim
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
dilek yiğitcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3304
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilek yiğitcan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2014 Saat 17:03
gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah , allah kolaylık versin .
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2014 Saat 17:20
Sağol cnm aminnnn inşallah
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2014 Saat 17:37
canım aynı dönemde bebeklerimizi bekliyorduk benim kızımda 24 aylık olmak üzere. oğlum 7 yaşında ve 2. çocuk çok zor oldu. doğuma kadar kesinlikle odasını ayır 2 bebek ayn odada olmaz birbirlerini uyandırırlar ve b seni çok yorar. 2 çocuk çok güzel ama zor hele yaş farkı bu kadar yakınken dahada zordur bezden kurtuldu mu oğlun?

Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2014 Saat 18:29
Yok cnm hala bezleniyoruz.bu yaz deneyecegim umarim alisir.oda ayiramam evimde salon dışında başka oda yok. Salonda ufacık beşiği sıkıştıramam misafiri de orda ağırlıyor um yemek içmeye de salondayiz.  Hem oğlum erken yatıyor. 
Ne yapcam bilemiyorum
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.