|
8 yaş oluyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pnr26 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2024 Saat 23:44 |
hocam merhaba. sıkıldığınız bir konu yazılarınızdan farkındayım ama lütfen bir yardım istiyorum.
7 (şubatta 8 yaş olacak )yaşında kızım var. kasım ayında boyun usg her iki level 2 de büyüğü solda 25x9,3mm, sağda 20x11 yağlı hilusları belirgin kalın korteksli lenf nodları çıktı. ocak yında yapılan usg de solda 22x8,2, sağda 22x10 mm olarak görübtülendi. dişlerde biraz çürük ve apse var dedi diş hekimi. bir de kızım yüzücü haftanın 6 günü havuzda. bu lenf nodları normal midir? dr bugün antibiyotik başlayacak küçülmezse hematolojiye gidin biopsi gerekebilir dedi.hemogram değerlerinde wbc normal aralıkta görülüyor. başka değer bakmalı mıyım? lütfen hocam bir yol gösterin....
Düzenleyen Pnr26 - 31 Oca 2024 Saat 23:44 |
|
![]() |
|
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz hocamızın yazılarını okuya okuya ezberledik siz hiç mi bakmadınız hocamız çok cevapladığından dolayı sıkılmış olmalı bu konudan.
Ben size hocamızdan öğrendiklerimizi söyleyeyim: 1- Lenfler üzüm salkımı gibi paket halde birbirine yapışıksa ve dokuya yapışık ise elinizde kaymıyor ise tehlikelidir bunlar yoksa korkmanıza gerek yok 2- Lenfomalar da karaciğer ve dalak da büyüktür 3- hocamız bunun nerdeyse tüm çocuklarda olduğunu söyler ve NORMALDİR 4- önceden şişip halen büyük olan lenflere antibiyotik uygulaması yapılmaz antibiyotik tedavisi sadece yumurta büyüklüğüne ulaşmış üstü kızarık sıcak lenflere yapılır antibiyotikle zaten lenfler küçülmeyecek 5- Hocamızın söylemine göre şu an dolandırılıyosunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen oyle.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|