Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kaka problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkaka problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ebrub Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: kaka problemi
    Gönderim Zamanı: 24 Tem 2012 Saat 12:15
Merhabalar
Kızımın tuvalet eğitimine başlayalı 1 ay oldu.Kendisi 2.5 yaşında.Çişini öğrendi.Ancak kakasını yapmak istemiyor.Kakası geldiğinde etrafta koşturup duruyor.Yapamıyorum diyor.Yapmamak için kendini sıkıyor ve terliyor.Kabız olmaması için beslenmesine dikkat etmeye çalışıyorum.Zaten iştahsız bir çocuk.Kakası geldiğinde tuvalete oturmak istemiyor.Ancak son raddeye gelince kiloduna yapıyor.
Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119746
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2012 Saat 14:13
"Tuvalet eğitimi"; kedi-köpek yavrularına verilir. İnsanlarda bu iş, kromozomlarına kayıtlı olup, vakt-i zamanı gelmeden, hayatta başarılı olamazsınız. Bazen oyun olsun diye söyleyenlerinde, sonradan vazgeçip gene eskisi gibi altlarına yatıklarını biliyorum. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
zehra_80 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2012 Saat 00:49
benim kızımda kakası geldiğinde bez bağla diyordu 1 ay sürdü bu durum.yani çişi yapıp kakayı beze yapmak 1 ay sürdü...baktım olmayacak sonra biz yeniden beze döndük kızımda hiç itiraz etmedi bu duruma.ancak aradan 1 ay geçti ve kızım bi sabah kendi gelip "anne bana bez takma"dedi.bende "ama kızım sen kakanı yapamıyorsun henüz,yapınca takmayacağım" dedim.kızımda "söz annecim bi daha gelince yapıcam"dedi.bende evdeki bezleri ona verip peki o zaman madem artık beze ihtiyacımız yok çöpe at o zaman bunları diyip eline verdim bezlerini ve çöpe attı.sonrada sözünü tuttu ve wc ye yaptı..
yani kadir hocam yine haklı siz ne yaparsanız yapın vakti zamanı gelmedikçe o bildiğini okur..
Yukarı Dön
ebrub Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2012 Saat 09:07
teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.