|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yalcinn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 12:13 |
merhaba hocam 6.5 yaşındaki kızım 3 hafta önce grip oldu.sizin dediklerinizi uyguladım.kulakları aktı.serum fizyolojiği enjektörle burnuna sıkarken kulağından sıvı geldi korktum hemen sağlık ocağına götürdüm.kulakları iltihaplı kulak damlası ve antibiyotik yazıyorum deyince sizin tabirinizle oradan kaçtım.bactrim şurup alıp 5 gün 2x2 ker e verdim.kulak akıntısı durmuştu ama bactrim bittikten 3 gün sonra tekrar başladı.illiadin ve bactrim şuruba devam ediyorum .ama biyandanda korkuyorum.uzayan kulak hadiseleri pürülan otite sebep olur demişsiniz .ateş yok bactrime devam edeyimmi .bide kulağından sıvı neden gelmiştir normalmi buarada sayenizde 1 yıldır antibiyotik kullanmıyoruz teşekkürler size
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akan kulaklara; herhangi bir sey damlatmadiginiz surece, HICBIR SEY OLMAZ.. Aynen devam edin.
|
|
![]() |
|
yalcinn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|