|
Kuduz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Leyla kaya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Leyla kaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2024 Saat 23:13 |
İyi akşamlar hocam. Bugün oğlumun bacağını bahçemizde baktığımız köpek oynarken çizdi. Köpek yaklaşık olarak 1yıldırr bizimle bağlı bir şekilde. Acaba aşıya gerek varmı oğlum bıraz geç söyledi bacagına hiç bir müdahale yapamadım.eşime aşı yaptırak nolur nolmaz dedim bir şey olmaz bağlı köpek ne aşısı ne kudızu deyip kestirip atdı. Ama ben çok huzursuzum Kuduz yazınızı okudum kediler için yazdıklarınız köpekler içinde gecerlimi işiğa karşı hassasiyet yemek istememesi gibi. Bizim köpekte öyle şeyler yok. Şöyle bişey daha var 1 ay önce kaynım bir köpek daha getirdi geçici olarak bizim köpek o yeni köpeğe 1 hafta öncr zincirini kırıp saldırdı yeni gelen köpekte kuduz varsa bizim köpeğe bulaşmışmıdır. Kafam çok karışık çok huzursuzum. Kahramanmaraşın bir köyünde oturuyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem. Bölgenizde Kuduz görülüyormu; onu araştırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|