|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eslem111 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 03:00 |
Hocam benim bebeğim 34 haftalık 2000 kilo dünyaya geldi.
Şuan 7 buçuk aylık 68 cm 7100 gr Ve 2 ayına kadar emzirebildim Şuan ek gıdalara başlayamadık Ne yedirdiysem hemen sancılanmaya başlıyor Kusma şişkinlik ya ishal yada kabız oluyor Denemek amaçlı bir hafta yemek ağırlıklı besledim Ve bir haftada 200 gr kilo kaybı oldu Bunun nedeni ne olabilir acaba Lütfen yardım edin Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyeti ne??? Su "bebek" lafini kullanmayin... Ilk sayfadaki Boy-Kilo cetveline baktinizmi??
|
|
![]() |
|
Eslem111 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kız hocam
|
|
![]() |
|
Şimdi baktım gelişimi orta ama asla yemek yiyemiyor yediği zaman çok hastalanıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yastaki cocuk; Yemek yemez!!! Anne sutu yetmiyorsa, bu yasta mamalara da gerek olmadigi icin, sut baslanir. Sut aliminda bir problem cikmazsa, sirasi ile ; Kahvalti, Yogurt ve en son Muhallebi ilave edilir. Devamini okuyun. Cok anlattim. Gelismesine gelince: Dogumdaki 500gram olan eksiklik; 1.100grama cikmis. Bu iyi degil. Mutlaka sutlu gidalar toplami; 600ml nin altina inmemelidir. Cocuklar, yemeklerle degil sut ile buyurler. Boyu; 3.5 kilo doganlara yetismis... Boyda bir sikinti yok. Beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun. Yemekleri ve corbalari bos verin. Bunlar bu yas cocugunun gidalari degildir.
|
|
![]() |
|
Ben emziremedim Dediklerinizi denemiştim hocam
Süt içirdiğimde aşırı derece karın ağrısı ve ishal başlamıştı Yoğurtta da aynı şeyler oldu Muhallebi de akşam 7 den gece 12 ye kadar 4 defa ishal oldu Hastaneye gittiğimizde gıda alerji testi yaptılar Gıda alerjisi: 0.06 çıktı |
|
![]() |
|
Hocam kızımı nasıl beslemeliyim
Yardımınız için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
7.5 aylik bir cocuga; Allerjintestleri yapilmaz... Ama gaye baska!!! Beslenme ile ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|