|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rabisp ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2009 Saat 15:19 |
2,5 aylık bebeğimi sünnet ettirdim. ama altına bez bağlamıyorum kabuğu sıyrılıp canını yakar diye. Doktorumuz bize herhangi bir kremde vermedi. Bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşırmısınız?
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16614&KW=s%FCnnet&PID=494251&title=span-classhighlightsunnet-span-icin#494251
bu topiklerden yararlanabilirsin cnm
![]() ben oğlumu 7 günlükken yaptırdım,altınıda bağladım açık bırakmadım,açık bırakınca enfeksiyon kapma riski çok yüksek ve bi kuruyacak bi ıslanıcak iyileşmesi dahada uzayacaktır.doktorumuz kesinlikle bağlamamızı önerdi,iki günde iyileşti
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
bende bunu arıyordum hiloş sağol canım. nasipse bu ay sünnet ettircez... yani ağustosta... eğer bu aylarda yaptırmazsak anca bayramdan sonra olcak...
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Ay bende istiyorum, insaallah biz de bu sene yaptirabiliriz... |
|
![]() |
|
DENİZKIZI ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5273 |
![]() |
canım kuzenim oğluda aynı ayda sünnet olmuştu üzerine pet bardaklar varya hani köpükten yapılmış olanlar yani yumuşak ,onun alt tabanını kesip ağız kısmı alta gelecek şekilde kasık bölgesine yerleştirip üzerinden bezi bağlarsan ,çok rahat oluyor. canı yanmıyor hemde yapışmıyor
![]() |
|
![]() |
|
AtaDenizim ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2008 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Puanlar: 1094 |
![]() |
[QUOTE=Elif Hansa]
Ay bende istiyorum, insaallah biz de bu sene yaptirabiliriz... canım bende oğluşuma çok istiyorum hayırlısı diyelim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|