Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - düşme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdüşme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pozitif84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pozitif84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: düşme
    Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 22:31
merhabalar hocam. 15 aylık kızım 10 gün önce kalorifer peteğinin üzerinden düştü ve düşerken başını peteğin üzerindeki mermere çarptı. 10 gündür sol kaşının üzeri şiş ve fotoğrafta görüldüğü gibi içe batık bir yer var. ben şiş geçtikçe geçer diye tahmin ettim ama geçmedi. siz ev tipi düşmelerde bir şey olmaz dediğiniz için doktora da gitmedim. bu içeri batık olan kısım kalıcı mı acaba hiç geçmeyecek mi? sizce ne yapmalıyız?

Düzenleyen pozitif84 - 13 Kas 2014 Saat 22:36
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 03:38
     " siz ev tipi düşmelerde bir şey olmaz dediğiniz "
Bu soz; "beyin hadiseleri" icin soylenmistir.

Ciltteki izler, carpmanin siddetine ve yayginlik derecesine gore degisir. Evet, hafif bir cukurcuk var, su anda bir sey yapilamaz, ilerde kendiliginden duzelir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Kas 2014 Saat 03:38
Yukarı Dön
pozitif84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pozitif84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 09:04
Çok sağolun hocam. Biz buz koymayı denedik ama çok koydurtmadı. Ne kadar sürede geçer bu çukurcuk? Anladığım kadarıyla hasar ciltte oluştu, kemikte birşey yok değil mi? Açıkçası ben tomografi çekmeye kalkarlar diye gitmek istemedim hastahaneye..
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 22:01
Dogru, Turkiye; "abisi, kardesinin kafasina erik atti diye" Tomografi cekenlerin ulkesidir.

Hicbir sey yapmaniza gerek yok, (Bir daha olursa)soguk tatbik edemediginizde; varsa; "Yagli hamur" yoksa, "Cignenmis ekmek ici" baglayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.