|
Geçmeyen ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Elfcarik.92 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haz 2024 Saat 14:00 |
Merhaba hocam bu sefer kendim için yazıyorum 32 yaşında bayanım şiddetli öksürük boğaz ağrısı ateş halsizlik şikayetiyle kbbye gttim öksürük 20 gundür fln vardı daha önceden 4 gün önce boğazlarımın kızarık oldugunu söyledi cempes antibiyotik 600 mg ibucold c dexforte ve levokast verdı 4 gundur kullanıyorum hala ateşim cıkıyor en fazla 38,5 oluyor ateş düşürücüyü içince ateşim dusuyor sonra tekrar cıkıyor atesım dusmeyınce 2. Gun tekrar acıle gttım kan sayımında sadece crp yuksek 1.6 dıgerlerı normal çıktı akcıger fılmı de cektı onda da bısı yok dedı ama hala halsızım ve ateşim var öksürük devam ediyor öksürünce sarı balgam cıkıyor neyim var anlamadım ilk defa bu hayatımda 4 gun boyunca ateşim oldu ve crp yukseldı ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Elfcarik.92 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kan tahlılınde birde Eos# referans dışı 0,02 Düşük onu yazmayı unutmuşum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
Hocam yanıtlarsanız cok sevinirim🙁
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118772 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, SAKIN, bu 3 ilacı kullanmayın!!!
" 600 mg ibucold c dexforte ve levokast verdi" WBC normal ise, Antibiyotik de gerekmez. Tipik Türk doktoru!! Eskiden her öksürene; Astım diyorlardı, şimdi daha karlı diye; "Zatürre başlangıcı" diyorlar, antibiyotik ve yanında da bu 3 zararlı ilacı veriyorlar! Grip geçiriyorsunuz ama Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler. Sadece: ara ara sıcak buhar uygulayın. Başucınuza 2 damla ColdMix damlatın. Yazılarımı okuyun, nasıl bir tuzağın içinde olduğunuzu anlarsınız. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Haz 2024 Saat 15:12 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
Cok saolun hocam teşekkür ederım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
Merhaba hocam bugun hastalıgımın 5. Gunu ateş ve halsızlık hala devam edıyor ateş daha ne kadar devam eder cok yordu beni tekrar tahlıl yaptırayım mı yada influenza beta testi falan teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118772 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Griplerin tedavisi yoktur. Sürelerini tamamladıklarında iyileşirler.
Sadece benim anlattıklarımı uygulayın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
Tekrar merhaba hocam 32 yaşında bayanım 20 gun öncede bu başlıktan yazmıştım size o zamanda ateş öksürük eklem agrısı vardı kan tahlılınde crp 1,6 mg/dl diğer kan degerlerı referans aralıgındaydı ateş 5 gunden sonra gecmıştı ama bacak agrılarım bır sure devam ettı hemen toparlayamadım ama genız akıntım öksürüğüm devam edıyordu dun akşamda eklem agrısı halsızlık ateş başladı boğazlarım biraz kötuydu bugun tahlıl yaptırdım referans dışı olanlar
crp 1mg/dl (20 gun öncekı tahlılde 1,6) Hgb 11,6 (20 gün önce 12,1) Lym# 0,84 Eos# 0,01 (20 gün önce 0,02) Yorumlarsanız sevinirim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|