|
5.5 aylık gaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2023 Saat 02:00 |
Hocam makalenizi okudum ve 4. ve 5. aylarda bebeklerde gaz sorunu biter yazmışsınız. Kızım yaklaşık 5.5 aylık. Şiddetli ağlamaları ve gaz sorunu devam ediyor. Bu ağlamaların başka bir sebebi olabilir mi, neden geçmiyor gaz sorunumuz
Düzenleyen DenizCihangir - 01 Eyl 2023 Saat 02:31 |
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Artık bebeğimde, bende yorgun düştük. Saatlerce süren ağlamaları var. Hep akşamları ama çığlık çığlığa.Ben cok üzülüyorum bu haline dayanamıyorum.Psikolojim bozuldu Hocam. 2 çocuğum daha var, çalışıyorum. Gücüm kalmadı . Var mıdır bir çözümü 😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çok yediği zaman da benzer şikayetleri olur.
Kaka rengi; sarıdan yeşile dönmüştür. Sulu kaka yapıyordur ve fazladan kilo alımı vardır. 5.5 aylık kız; 7.2kilo'dan fazla ise çok yiyor demektir. Günde en fazla 4 öğün besleyin ve zorlamayın. Kilo eksikliği varsa; enzim eksikliği olabilir, onu ayrı konuşuruz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Eyl 2023 Saat 13:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam kızım 5.5 aylık ve 7000 Gr. Doğum kilosu 2680gr.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
700gram eksik doğmuş, eksiği 200grama düşürmüş!
Kilo alması gayet iyi, hatta durumuna göre fazla almış bile denilebilir. Sadece zorlamayın, 3-5 günde belli olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Rezene icirebilir miyim hocam gazı için. Faydası olur mu? Ne kadar icirebilirim
Düzenleyen DenizCihangir - 01 Eyl 2023 Saat 16:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Farklı bir rahatsızlığı olabilir mi ağlama krizlerinin sebebi olarak. Gündüzleri uykusu çok az ama ağlamalari yok. Akşam çok şiddetli ağlama krizi var hemen hemen her gün.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!!! Gaz ilacı diye uydurulan hiçbir ilacı bebeklerde kullanmayın. Az yedirip takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|