|
Diş eti iltihabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GurbetEkin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GurbetEkin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2018 Saat 15:23 |
Hocam hayırlı günler.. Kızım dün gece ağlayarak uyandi ve dişim ağrıyo dedi.yaklasik 2 saat ağladı.sonra uyuya kaldı..Sabah kalktığımızda üst dudak ve biraz yanağa doğru şişlik oluşmuştu.. Diş hastanesine acil e götürdüm. Diş eti iltihabı olmuş dedi ve augmentin yazdı..Bu arada da hafif geniz akıntısı ve burun dolulugu var ama çok az..Kizim 4,5 yaşında. 1. Diş eti iltihabı antibiyotiksiz geçmez mi? 2. İltihap için bu antibiyotiği kullanirsak diger burun ve geniz akıntısini baskilamaz mi.Sonrasinda daha ağır hasta olur mu? 3.Birde d-vit ampul sormuştum size.Aldim ampulü şuan bu iltihap ve geniz akıntısı varken versem bi zararı olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden bilemem.. Turk doktorlarinin koydugu teshislere inanabilsem, is kolay!! Antibiyotigi gene de; kullanin.. Dvit3 ampul'u her durumda icirebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
GurbetEkin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GurbetEkin
Keşke bizde inanabilsek.suan tuzlu su ile gargara yaptiriyorum.biraz huzursuzlugu var.Ates yok.
Simdi kesin başlayalım mı antibiyotiğe.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baslayin.. Yapabilecegimiz bir sey yok.. Cevabimi okumadiniz mi?? ""
" Antibiyotigi gene de; kullanin.. " demistim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GurbetEkin
Teşekkür ederiz hocam.iyi aksamlar diliyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GurbetEkin
Hocam daha önce size yazmistim.tekrar ön sol dis eti nohut kadar şişti.dr a gitsek tekrar antibiyotik yazacak.sizce ne yapsam.1 ay olmadan tekrar ilac kullanmak zorunda kalicaz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GurbetEkin
Şuan 54 aylık o dişi çektirsek uygunmudur..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Abse varken, DIS CEKILMEZ!!! Disci gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|